Hogyan növeld vállakozásod hatékonyságát

Ingyenes Online Webinárium

(Szerda 13:00)

30 év vezetői, 16 év tanácsadói tapsztalatra alapozva.

Milyen tudás megszerzésére számíthatsz a webináriumon

Mindig három fő témakör köré szervezzük a beszélgetéseket

t

Hogyan fejlesztheted okosan, lépésről-lépésre vállalkozásod

1000+1 módszer létezik a szervezetfejlesztésre. Dunát és Tiszát lehet rekeszteni a tankönyveket bemagolt, vagy multinál nevelkedett trénerekből, akik mondanak sok okosságot, sajnos gyakran olyat, ami a Magyar KKV cégeknél nem kivitelezhető.

Nálunk életből vett, gyakorlatban kipróbált módszereket fogsz hallani, követhető, teljesíthető, érthető  elvárásokkal, feladatokkal.

t

Mit kell tenned, hogy a legjobb munkatársak nálad akarjanak dolgozni

A munkatárs-kiválasztásra nem egy gyors projektként, hanem tudatos és fontos stratégiaként kell tekintened.

Átgondolt hirdetésekkel, tudatos interjú módszerekkel, beillesztési lépésekkel és mentor programokkal.

Ha nem tudsz így gondolkodni, nagyon sok költséged lesz ezen a területen. Segítünk megalapozni vállalkozásod HR lépéseit.

t

Hogyan tartsd meg a munkatársakat és miért fontos a folyamatos képzés

Napjainkban felértékelődött a munkatársak megtartása, a meglévők hatékonyságának növelése.

Milyen eszközöket alkalmazhatsz, miért érzed, hogy nem működik a külső motiváció?

Fzetési módszerekről, belső képzések felépítéséről, mit jelent pontosan az elismerés kultúra egy cég életében, előléptetések, karrier út felépítése. amiről fontos beszélnünk.

Vilfredo Pareto olasz közgazdász 1906-ban alkotott egy elvet. A 80/20-as szabály azóta is tartja magát

Egy vállalkozásban

az ügyfelek 20%-a hozza a bevételek 80%-át

A munkatársak

20%-a hozza a bevétel 80%-át

A tevékenységek

20%-a hasznos igazán 80% látszat cselekvés, valós eredmények nélkül

A toborzásnál

20%-az, aki igazán dolgozni akar 80% inkább egy nyugis állást keres

A jelentkezők

20%-a csak károkat okoz ha felveszed….

Nem csak egy webináriumban gondolkodhatsz!

Ha szeretnéd, támogatunk a vezetés rögös útjain.

Heti oktatási anyagok

A tudás megszerzése egy folyamat. Nem lehet egy pillanat alatt megtanulni mindent és azonnal alkalmazni is. Mi a folyamatosságban és a rendszerességben hiszünk. A megtanultak gyakorlati alkalmazásának a képessége fontosabb, mint a megszerzett oklevelek szépsége a falon.

Segítünk, közösen fejlesztük tudásodat, hogy alkalmazhasd hosszútávon, nap mint nap.

Online képzések

Online képzések a tanulási időkorlátok ledöntésére. Annyira sok a munkád, hogy nem jutsz el napközben egy-egy képzésre? Főleg nem egy rendszeresen ismétlődő kurzust nem engedhetsz meg magadnak?

Tanulj a saját ütemedben, 0-24 órás nyitvatartású virtuális oktatóteremben.

Cégvezetés – Szervezetfejlesztés – HR témakörben találsz elérhető tananyagok.

Nem leszel egyedül

Miért van szükséged háttér támogatásra?

Egy képzésen tanult módszer bevezetése általában két ok miatt hiúsul meg.

a) A munkatársak ellenállása. Nem akarnak változásokat, a megszokott dolgokat akarják megartani mindenáron.

b) a bevezetéshez szükséges teljes tudás hiánya. A felmerült problémákra adott rossz megoldások elvisznek a helyes útról.

Tanácsadóként, azon dolgozunk, hogy a legygyorsabban megvalósítsd elképzeléseid.

p

Miért ingyenes a webinárium?

Szeretnénk támogatást adni a cégvezetőknek, hogy tisztább képet kapjanak a lehetőségeikről és a “kötelező” feladataikról. A képzésen hasznos, kézzelfogható tudást adunk át. Nem titkolunk el semmit, bátran lehet kérdezni, nyíltan válaszolunk rá.

A vírus járvány miatt hoztuk a díjmentesség döntését, erre a képzésre vonatkozóan. Természetesen nem minden képzésünk ingyenes, mi sem várjuk el tőled, hogy ingyen add nekünk a termékeidet.

Azt is tudnod kell, hogy a cégfejlesztés nem egy pillanatnyi feladat, folyamatos, megtervezett munkát igényel. Ha tetszenek a módszereink, akkor tovább fogunk lépni. Ha nem szeretnél, az szíved joga, mi örülünk hogy kapcsolatba kerültünk és olvasod ezt az információt.

p

Hogyan lehet kapcsolódni?

A képzés élő és online felületen zajlik. Feliratkozásod után elküldjük a kapcsolódáshoz szükséges linket és jelszót, valamit a belépési információkat.

A csatlakozáshoz szükséged lesz internet kapcsolatra és egy általad választott eszközre.

Beléphetsz. Asztali gépről, laptopról, tabletről, vagy okostelefonnal is. Minden eszközről és operációs rendszerről, gyors csatlakozás biztosított. Nem kell IT szakembernek lenned. Ha már böngésztél az interneten, akkor menni fog.

Asztali gép esetén figyelj, hogy hangszóród, vagy fejhallgató csatlakozásod legyen. Ha szeretnél kérdezni élőben, akkor egy mikrofonra is szükséged lesz, ha pedig azt szeretnéd, hogy lássun is téged, akkor egy webkamerára is. Belépésedkor Te döntheted el, mit szeretnél engedélyezni a felsoroltakból.

p

Mennyi ideig tart és miről szól?

Mennyi ideig fog tartani:

A képzés tervezett ideje 60 perc, 20-25 percet tervezünk az aktuális képzési anyagra. 35-40 percet pedig a felmerülő kérdésekre.

Miről fog szólni:

Hetente veszünk egy témakört, arról fogunk egy “mini képzést” adni. A webináriumra 3 nagy témakör közül választunk

Cégfejlesztés:
Ide tartoznak az elemzések, hatékoynság növelsé, fizetési rendszerek, motiváció, vezetői alapok, szervezeti felépítések, mérés-statisztika, stratégiai tervezés, munkatársi megbeszélések.

Kiválasztás – Toborzás 
Ide tartozik a HR stratégiák felépítése, hirdetési szövegírás, interjúztatások, kompetencia értékelések, referencia ellenőrzések, képesség/tudás tesztek.

Beillesztés – Képzés – Megtartás
Ide tartozik a beillesztő képzések felépítése, munkakörönkénti specialista képzések, belső képzési rendszerépítés, egyéni fejlesztések szerepe. 

 

p

Miről kérdezhetek, mik a szabályok?

A cégfejlesztéssel, Munkatársakkal, képzésekkel  kapcsolatban mindenről lehet kérdezni.

A résztveveők számától függően tudok a képzésen egy-egy kérdéssel foglalkozni.

Érdemes figyelni a többi kérdésre adott válaszokat, mert lehet időközben megérkezik a válasz neked is.

Szabályok:

Ha valamivel nem értesz egyet, akkor azt jelezheted, de vedd figyelembe a másik fél lelkét is. Kérlek, soha ne értékelj le másokat, se az előadót, se a kérdezőket. 

Amikor valaki kérdez, várd meg, hoyg befejezze a kérdést és megkapja a választ. A legygorsabb, ha chat felületen kérdezel, mert akkor a kérdések sorrendjében fogok válaszolni.

Ne sértődj meg, ha esetleg a mikrofonodat kikapcsolom. Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha interferencia lép fel a hagszóród és a mikrofonod között. Chat rendszeren továbbra is tudsz kérdezni és a választ is hallani.

 

Díjmentesen jelentkezhetsz a webináriumra!

Valóban díjmentes! Nincsenek rejtett költségek, nincs semmilyen jövőbeli kötelezettséged

Mikor lesz a képzés?

Feliratkozásodat követő első szerda 13:00

(Ha szerdán iratkozol fel 11.45-ig, akkor még az aktuális szerdára is kapsz meghívót)

Mennyi ideig tart?

Alapból 60 percet tervezünk:

  • 20-35 perc aktuális képzési témától függően
  • 35-40 perc kérdések, válaszok
  • Igen tudom, ez így több mint 60 perc. Ha tovább csúszunk és menned kell, kilépsz. Nem fogunk haragudni érte. De ha olyan a téma akkor mi szívesen elbszélgetünk kicsit többet is róla.

Hogyan tudok belépni?

Jelentkezésed után küldünk egy visszaigazoló levelet. A levél tartalmazni fogja a belépéshez szükséges linket, jelszót és tudnivalókat.

Beléphetsz bármelyik kedvelt eszközödről. (Számítógép, tablet, vagy okostelefon)

Feliratkozásod után kb. 10 perccel küldjük az információkat.

Adataid biztonságban lesznek soha nem adjuk ki harmadik félnek

A Pareto Elvről

Pareto-elv, más néven a 80–20 szabály kimondja, hogy számos jelenség esetén a következmények 80%-a az okok mindössze 20%-ára vezethető vissza.

Eredetileg Vilfredo Pareto olasz közgazdász alkotta meg 1906-ban azt a matematikai képletet, amellyel az egyenlőtlen vagyoneloszlást (a javak egyenlőtlen eloszlását) írta le megfigyelései alapján.

Pareto azt állította, hogy a megtermelt javak 80%-a a társadalom 20%-ához kerül a társadalomra jellemző vagyonelosztás során. Dr. Joseph Juran (1930 és 1940 között) hasonló megállapításra jutott a minőségügy területén. Juran megfogalmazásában a (bekövetkező) problémák 80%-át a hibák (az elkövetett hibák) 20%-a okozza.

A közgazdaságtan és a menedzsmenttudomány területén széles körben megfigyelt és tudatosan alkalmazott elvről beszélünk. Egy piaci környezetben működő vállalat bevételének 80%-át általában a vevők 20%-a „termeli meg”. De mondhatjuk azt is, hogy a tevékenységeinknek 20%-a hozza a jövedelmünk 80%-át. A hirdetések 20%-a hozza az üzletek 80%-át. Ezen elv ismerete segíti a döntéshozatalt (angolul: decision-making).

Forrás: wikipédia

HR – Emberi erőforrás

Az emberi erőforrás (Human resource management, HRM vagy HR ) gazdálkodásának megértéséhez a vállalati erőforrások rendszeréből kell kiindulni. (pénz, termelés, emberi erőforrások, piac) Ezen erőforrások felhasználásával létrejön a vezetői közreműködéssel a termék, szolgáltatás. Napjainkban az emberi erőforrás-gazdálkodás nagy mértékben átalakulóban van.

A humánerőforrás a szervezetek működtetése szempontjából megfogalmazott, széles körben használt kifejezés a szervezet munkatársai összességének megnevezésére.

Ide tartoznak a dolgozók, a munkavállalók, a beosztottak, a munkatársak.

Értelmezése: Az adott szervezetnél a munkavállalók csoportját jelenti. Azok az emberek, akik elősegítik a munkavállalók informális és formális kapcsolatait elősegítik és képviselik érdekeiket. Az EEM (emberi erőforrás menedzsment), a menedzsment azon funkciója, mely az emberekkel, mint a szervezet erőforrásával foglalkozik, melynek célja, hogy biztosítsa az alkalmazottak leghatékonyabb felhasználását a szervezeti és az egyéni célok megvalósítása érdekében. 

Forrás: wikipédia

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Hozzájárulás

Sikeresen elküldve!

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Sikeresen elküldve!