Z

Kapcsolat

Nem találtál valamit az oldalunkon? Örömmel fogadjuk a kérdéseidet.

Nézd meg gyakran ismételt kérdésre adott válaszainkat is!

Az oldal alján írhatsz nekünk!

v

"Személyes tanácsadás is van?"

Igen vállalunk személyre, cégre szabott tanácsadást. Sőt ez az egyik kiemelt szolgáltatásunk. Gyors, hatékony eredményeket érünk el. Több területet érintve állítottuk össze ezeket a személyes konzultációkat.

v

"Hogyan oldják meg a nem helyi ügyfelek kérdéseit?"

Budapesten vagyunk, de a távolság nem probléma. Évek óta használunk online videós alkalmazásokat. Hatékony módja a távolsági problémák megoldásának.

v

"Szeretnék tanulni, de semmire nincs időm"

Igen ez gyakori probléma a vezetőknél. Online képzéseink 0-24 óráig elérhetőek, mindenki a saját ütemében tanulhat. Folyamatosan bővülő tananyagaink segítenek leküzdeni az idő problémákat.

v

"Még azt se tudom mi a probléma nálunk"

Az első lépés ennek a megtalálása. Több programunk van a megtalálásra. A legkorszerűbb cégelemző eszközöktől a legegyszerűbb személyes megfigyelésig nyitott az eszköztárunk. Segítünk megkeresni a valós okokat.

v

"Nincs munkaerő! Mit lehet tenni?"

Meg kell változtatni a kiválasztási folyamatokat. Más hirdetési szövegek, más megközelítés kell az interjúkhoz, kiemelt figyelmet fordítani a beillesztésre és a meglévő munkatársak megtartására. Elég sok anyagunk, képzésünk foglalkozik ezzel a kérdéssel. 

Ki fog válaszolni neked?

Szabó Éva - HR & Életvezetési tanácsadó

Tanácsadói Szakmai pályafutásom 2000-ben kezdődött. Értékesítőként majd értékesítési vezetőként dolgoztam, szakmai képzésekre jártam. A következő lépés a HR terület volt. Megismerve, kipróbálva különböző kiválasztási módszereket, kialakítottam egy olyan módszertant, ami kiállta az idők próbáját. A megváltozott körülmények ellenére is kiválóan működik.

Folyamatosan képzem magam, számos önismereti és energetikai képzéssel egészítettem ki meglevő tudásom, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak. 

Bánkuti József - Cégfejlesztő & Tréner

29 éves vállalkozói múlt tapasztalatával felvértezve segítem partnereimet, hogy hatékonyabban tudjanak működni, megértsék a vállalkozásukban zajló folyamatokat és válaszokat tudjanak adni a jelen kihívásara.

Értékesítőnek tartom magam a mai napig, talán annyi változott hogy termékek helyett, inkább gondolatokat adok el. Hiszek abban, hogy a vezetőknek is így kell tekinteni a munkatársakkal való kapcsolatukra. Hiszem, hogy a Tisztelet, a Bizalom és a Kommunikáció amire építkezni lehet.

p

Mi történik, ha írsz nekünk?

Munkatársunk megkapja üzenetedet és 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Oktatással, belépéssel, elfelejtett jelszóval kapcsolatos kérdésekben, érdemes megkeresned oktatási portálunk támogatás oldalát összeállítottunk egy gyors segély részt.

Milyen ügyben írsz?

4 + 3 =

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.