Z

Kapcsolat

Nem találtál valamit az oldalunkon? Örömmel fogadjuk a kérdéseidet.

Nézd meg gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat is!

Az oldal alján írhatsz nekünk!

v

"Személyes tanácsadás is van?"

Igen vállalunk személyre, cégre szabott tanácsadást. Sőt ez az egyik kiemelt szolgáltatásunk. Gyors, hatékony eredményeket érünk el. Több területet érintve állítottuk össze ezeket a személyes konzultációkat.

v

"Hogyan oldják meg a nem helyi ügyfelek kérdéseit?"

Budapesten vagyunk, de a távolság nem probléma. Évek óta használunk online videós alkalmazásokat. Hatékony módja a távolsági problémák megoldásának.

v

"Szeretnék tanulni, de semmire nincs időm"

Igen ez gyakori probléma a vezetőknél. Online képzéseink 0-24 óráig elérhetőek, mindenki a saját ütemében tanulhat. Folyamatosan bővülő tananyagaink segítenek leküzdeni az idő problémákat.

v

"Még azt se tudom mi a probléma nálunk"

Az első lépés ennek a megtalálása. Több programunk van a megtalálásra. A legkorszerűbb cégelemző eszközöktől a legegyszerűbb személyes megfigyelésig nyitott az eszköztárunk. Segítünk megkeresni a valós okokat.

v

"Nincs munkaerő! Mit lehet tenni?"

Meg kell változtatni a kiválasztási folyamatokat. Más hirdetési szövegek, más megközelítés kell az interjúkhoz, kiemelt figyelmet fordítani a beillesztésre és a meglévő munkatársak megtartására. Elég sok anyagunk, képzésünk foglalkozik ezzel a kérdéssel. 

Ki fog válaszolni?

Szabó Éva - HR & Életvezetési tanácsadó

Tanácsadói Szakmai pályafutásom 2000-ben kezdődött. Értékesítőként majd értékesítési vezetőként dolgoztam, szakmai képzésekre jártam. A következő lépés a HR terület volt. Megismerve, kipróbálva különböző kiválasztási módszereket, kialakítottam egy olyan módszertant, ami kiállta az idők próbáját. A megváltozott körülmények ellenére is kiválóan működik.

Folyamatosan képzem magam, számos önismereti és energetikai képzéssel egészítettem ki meglevő tudásom, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak. 

Bánkuti József - Cégfejlesztő & Tréner

29 éves vállalkozói múlt tapasztalatával felvértezve segítem partnereimet, hogy hatékonyabban tudjanak működni, megértsék a vállalkozásukban zajló folyamatokat és válaszokat tudjanak adni a jelen kihívásara.

Értékesítőnek tartom magam a mai napig, talán annyi változott hogy termékek helyett, inkább gondolatokat adok el. Hiszek abban, hogy a vezetőknek is így kell tekinteni a munkatársakkal való kapcsolatukra. Hiszem, hogy a Tisztelet, a Bizalom és a Kommunikáció amire építkezni lehet.

p

Mi történik, ha írsz nekünk?

Munkatársunk megkapja üzenetedet és 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Oktatással, belépéssel, elfelejtett jelszóval kapcsolatos kérdésekben, érdemes megkeresned oktatási portálunk támogatás oldalát összeállítottunk egy gyors segély részt.

Milyen ügyben írsz?

10 + 15 =

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Hozzájárulás

Sikeresen elküldve!

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Sikeresen elküldve!