Oktató anyagok

A sikeres vezetés 10 pontja

(online képzés)

Összeírtunk 10 pontot vezetőknek. Kiállta az idők próbáját, a pontok segítenek a legfontosabb, az elengedhetetlen feladataikra koncentrálni.

Ezen a képzésen lépésről lépésre tudsz haladni. Elméleti és gyakorlati tudásanyagot kombinálva sajátítod el a teljesítmény orientált vezetés alapjait.

Ingyenesen elérhető képzések

A sikeres vezető 10 pontja (ellenőrző lista)

A vezetés esszenciája. 10 pont, hogy mit kell rendben tartanod vezetőként ahhoz, hogy növekvő csapatod, elégedett, motivált munkatársaid és folyamatosan növekvő nyereséged legyen. Foglalkozz azzal, ami a leghamarabb hozza az eredményeket.

13 végzetes hiba, ami romba dönti vállalkozásod

Mik azok a hibák, amit a vezetők elkövetnek munkatársaik vezetésében. Hogyan kerülheted el ezeket. Egy oylan könyv összefoglalőját kapod meg ebben a képzési anyagban, amelyt 15 éve olvastam előszőr, és talán ma aktuálisabb mint valaha.

Munkatárs kiválasztás - 5 tipp hogyan csináld

Nem könnyű ma munkatársakat felvenni. Kevés a pályázó, akik vannak, irreális fizetési igényeket támasztanak. A régi módszerek nem múködnek, meg kell változtatnod toborzási rendszeredet. Arról írtunk neked, hogy ezt hogyan valósítsd meg.

A problémák valós forrása (videó)

Ez a tartalom hamarosan elérhetővé válik, de még dolgoznunk kell rajta egy kicsit.

Annyi zűrzavar van egy vezető életében, hogy nem győzi kapkodni a fejét.

A zűrzavar megértésében és megállításában szeretnénk segíteni a videóban.

Nézz vissza, készítjük

Kikkel fogsz találkozni a képzéseken

Szabó Éva - HR & Életvezetési tanácsadó

Tanácsadói Szakmai pályafutásom 2000-ben kezdődött. Értékesítőként majd értékesítési vezetőként dolgoztam, szakmai képzésekre jártam. A következő lépés a HR terület volt. Megismerve, kipróbálva különböző kiválasztási módszereket, kialakítottam egy olyan módszertant, ami kiállta az idők próbáját. A megváltozott körülmények ellenére is kiválóan működik.

Folyamatosan képzem magam, számos önismereti és energetikai képzéssel egészítettem ki meglevő tudásom, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak. 

Bánkuti József - Cégfejlesztő & Tréner

29 éves vállalkozói múlt tapasztalatával felvértezve segítem partnereimet, hogy hatékonyabban tudjanak működni, megértsék a vállalkozásukban zajló folyamatokat és válaszokat tudjanak adni a jelen kihívásara.

Értékesítőnek tartom magam a mai napig, talán annyi változott hogy termékek helyett, inkább gondolatokat adok el. Hiszek abban, hogy a vezetőknek is így kell tekinteni a munkatársakkal való kapcsolatukra. Hiszem, hogy a Tisztelet, a Bizalom és a Kommunikáció amire építkezni lehet.

29 éve csináljuk

Veled mi történt az elmúlt 29 évben?

1990

1990-ben kezdtem vállalkozni. Nem ilyen közegből érkeztem, szüleim soha nem vállalkoztak, a stabilitás és megbecsülés fontosabb volt nekik, mint a bizonytalan, ismeretlen vállalkozói lét. Talán jól mutatja, hogy mindketten egy munkahelyen dolgoztak egész életükben. Én kakukk tojásként a családban folyamatosan kerestem a lehetőségeket. Gyorsan növekedett a vállalkozás, hamarosan több területen is működtünk. Kis és Nagy kereskedelem, gyártás, élelmiszer üzletek, ruházati kereskedések. 

1995

Sok munkával folyamatos tanulással, személyes fejlődéssel kiépült egy kis cég hálózat, amiben be kell valljam a végén már nem éreztem jól magam. Azt éreztem, hogy nem ez az én utam. Amiben biztos voltam, hogy én adni, segíteni szeretnék az embereknek, de valami mást, valahogy máshogyan. Az év második felében erősen kerestem, hogy mi lenne az ami újra tudna inspirálni. És megtaláltam! Az Informatika, pontosabban informatikai oktatás volt ez a terület.

1996

Hárman barátaimmal elindítottunk egy oktató céget. Felosztottuk a szerepeket, Én az értékesítést, és munkatárs keresést vállaltam, majd később a pénzügyi Igazgatói szerepet is. Nagyon sok tapasztalatot szereztem a növekedés menedzselésében, a lépésről lépésre történő cég struktúra és kultúra kialakításában. Folyamatosan képeztem magam és a tanultakat azonnal, gyakorlatban is elkezdtem alkalmazni. Hasznos, termékeny időszakot éltünk meg.

2004

Ez az év egy újabb mérföldkő lett. Úgy éreztem megint eljött a változtatás ideje, kellenek az új kihívások, kell egy nagy változás az életemben. Itt viszont már pontosan tudtam mit akarok csinálni. Tanácsadóként segíteni a vezetőket, munkatársakat. Toborzási területtel kezdtem. Kemény volt, nem volt tapasztalatom ezen a területen, hiszen eddig szinte mindig magán emberek felé értékesítettem. Most ennyi idő elteltével azt mondom, jó döntés volt. Imádom csinálni, változatos, kihívásokkal teli, kellően megdolgoztatja a kreatív énemet.

2006

A Toborzási tevékenység egyre inkább kibővült szervezet fejlesztési tevékenységgel. Különböző iparágakban vettem részt átalakításokban, motivációs rendszerek és működési struktúrák kialakításában. Cégek és munkafolyamatok elemzésében, részlegek összehangolásában, Vezetői utódlás levezénylésében.

2010

A fő hangsúly nagyon átkerült a cégfejlesztésre, azt láttuk, hogy hiába veszünk fel egy motivált, dolgozni akaró, nagy célokat dédelgető munkatársat, ha a vállalkozás nincs erre felkészülve, rövid időn belül elveszítik. Felső vezetői, vezető képzések, motivációs, kommunikációs és értékesítési képzések megtartásának az időszakához érkeztünk. A Toborzási tevékenységet nagyrészt ott vállaltunk, ahol képzés és cégfejlesztési  együttműködésünk is volt. 

2012

Érkezett Évi, hozva magával a töretlen hitet, vidámságot, pénzügyi és értékesítői területen megszerzett tapasztalatait. Átvette a HR területet és sok-sok száz pályázói interjút készített azóta. Folyamatosan elemezve a változó munkakeresői igényeket, elvárásokat. A korosztályok szerinti különbségeket és motivációs faktorokat. Tanulságos elemzéseket rakott le folyamatosan az asztalra.

2016

Az elemzéseinkben, és az interjúkon is érezhető volt már 2015-től, hogy változások jönnek. De ebben az évben már egyre jobban lehetett látni, hogy gond lesz a munkavállalói oldalon. Nem fog működni a “feldobunk egy hirdetést” és majd jönnek az emberek gondolkodás. Úgy láttuk, hogy átfogó HR Stratégiát kell kidolgozni a vállalkozásoknak azért, hogy ne legyen probléma. Konzultációkon, képzéseken, abban segítettük partnereinket, hogy átálljanak egy új gondolkodásmódra, módszertanra.

2018

Újabb nagy projektet kezdtünk. Elkezdtük kialakítani online oktatási rendszerünket. Elemezve a piacot most azt érezzük, hogy kulcs kérdés lesz a képzés. Felértékelődik a tudás alapú motiváció. Fontos egy vezetőnek, fontos egy új belépőnek ahhoz, hogy mielőbb integrálódjon és a csapat hasznos tagja legyen és fontos kérdés a hatékonyság növelésében, valamint a munkatársak megtartásában. A legmodernebb informatika eszközöket, az internet adta lehetőségeket kihasználva olyan oktatási rendszert hoztunk létre, ami rugalmasan fejleszthető, költség hatékony és felhasználóbarát.

2019

Itt vagyunk most! Bővítjük a képzéseket, az idei évre két nagy tervet tűztünk ki. 1.) A KKV szektort megismertetni a legmodernebb hálózatkutatási és cégelemző eszközökkel. 2.) A munkaadók és a munkavállalók közötti “szakadék” csökkentését, Pályázói és HR képzésekkel. Az év 2. felében indul egy új programunk cégvezetőknek. Egyenlőre  “TOP SECRET” a tartalma, de már nagyon dolgozunk rajta.

20 perces videótréning [Díjmentes]

A munkatársi problémák feltárásához mutatok neked 4 lépést, egy nagyon egyszerű és hatásos módszer lépéseit. Ha kipróbálod, jobban megérted az összefüggéseket és a problémák gyökerét. Lehet, hogy a kiválasztás okoz nehézséget, lehet, hogy a munkatársak megtartása,  de az is lehet, hogy neked a munkavégzésükkel van a  problémád. Számtalan nehézséggel kell szembenézni egy vezetőnek. Válaszokat fogsz találni ezekben a rövid videókban!

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Hozzájárulás

Sikeresen elküldve!

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Sikeresen elküldve!