Referenciák

{

Számomra ez a képzés nagyon tanulságos volt! Fontos és jól alkalmazható információkat tanulhattam meg. Ajánlani tudnám minden olyan embernek, akik nem látnak tisztán a vezetés témakörében.

Köszönöm a segítséget, remélem ügyesen és megfelelően tudom majd alkalmazni.

{

Sok mindenben megerősített, hogy jól csinálom a munkám során. Egyértelműen a gyengeségeimet is felimertem. Nagyon gyakorlatias, könnyen befogadható, annak ellenére, hogy sok információhoz is jutottam

{

Sok olyan tanácsot kaptam, amit lehet alkalmazni. Nagyon célratörő és érthető az anyag. Sok olyan dologra rávilágított ami segít abban, hogy sokkal aktívabb legyen egy cég.

Ajánlom minden olyan vezető és cégvezető számára, aki haladást szeretne elérni a cégében

{

Nagyon sok visszaigazolást kaptam a bennem felmerülő kérdésekre. 30 éves cégvezetésem alatt sajnos szarvas hibákat követtem el. Itt megtanultam, mit kell, vagy nem kell alkalmaznia egy vezetőnek.

Minden pontot átnézve, más módszereket fogok alkalmazni munkatársaimnál.

{

Olyan dolgokra mutat rá, melyek ott voltak karrierem alatt, csak én nem feltétlenül láttam. Most már látom a miérteket, és látom a hogyanokat, hogy nekem vezetőként mit és hogyan kellett volna másképp csinálni. Köszönöm!

Ezen a képzésen osszefüggésekkel, instrukciókkal lettem gazdagabb, melyek nem csak a munkában, hanem a napi életben is többé tesznek. Még egyszer köszönöm!

{

Nagyon hasznosnak tartottam a képzést. Jól összefoglalta a vezetői teendőket és a problémák kezelésének a módját. Ráirányította a figyelmet a fontos kérdésekre. Megérte elvégezni!

{

Köszönöm a képzést, rengeteg olyan új információkkal, amik hasznosak és beépíthetők a mindennapi üzletvitelbe. Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi nem tud még mindent és bővítené tudását. Köszönöm, hogy elvégezhettem!

{

Mindenképpen hasznos és jövőbe mutató tananyag. Az átgondolása és a kapott információ elmélyítése kötelező sőt húsba vágó.

Minden kis és nagyvezetőnek javaslom 

{

Segített, hogy összeszedetteb és komplettebb legyen a gondolkodásom. Motiváltabb lettem, hogy az eddig el nem végzett feladataimat megcsináljam.

{

Nagyon pozitív élményeim vannak a képzéssel. Rengeteg tudást kaptam, egyrészt szakmai alapokban, amit a munkámban is szükséges, másrészt a gyakorlati feladatok nagyon tanulságosak. A képzés tananyaga nagyon jó! Köszönöm szépen.

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Hozzájárulás

Sikeresen elküldve!

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Webinárium jelentkezés (ingyenes)

Sikeresen elküldve!