i

Vezetői és HR blog

Ismerd meg szakmai nézeteink, véleményünket arról, hogy egy vezetőnek milyen fontos feladatai vannak: Cégfejlesztésben – Munkatársak Irányításában – és a Kiválasztás/Toborzás területén.

Munkatárs beillesztés (Onboarding)

Munkatárs beillesztés (Onboarding)

A 70-es évek óta ismert fogalom a menedzsmentben a onboarding. Ennek ellenére a mai napig a cégek nagy része nem használja. Pedig nagyon nagy szerepe van egy új munkatárs megtartásában. Elképesztő, hogy mégis a fejüket ingatják a vezetők amikor erre rákérdezek.

Számháború I.

Számháború I.

Számháború I. Harc van a munkaadók és a munkavállalók között. Az örök ellentét egyre jobban kiéleződni látszik. Első lépésben az objektív mérő számok fontosságát vizsgáljuk meg. Miért fontosak a mérések és vezetőként miért nem engedheted meg magadnak azt, hogy ne foglalkozz vele.

Empátia a Vezetői siker halála?

Empátia a Vezetői siker halála?

Az emberek többségéről elmondható, úgy "lettünk kondicionálva", hogy támogassuk az elesetteket, a segítségre szorulókat. Ez nagyon helyes, viszont ittt jön egy DE. Azt gondolom ez nem minden esetben igaz, vagy helyes nem tudom, de van egy helyzet amikor el kell...

Miért a legjobbakra van szükséged?

Miért a legjobbakra van szükséged?

Mert háború van! A munkatársak megszerzésért folyik a harc! Egyre nehezebb megtartani a munkatársakat és egyre nehezebb újakat toborozni. Képzeld el azt, hogy egy sport csapat menedzsere vagy. A legjobbak sokba kerülnek, a gyengékkel nem lehet megnyerni a meccseket. A...

Kiktől fogsz tanulni ha velünk tartasz?

Szabó Éva - HR & Életvezetési tanácsadó

Tanácsadói Szakmai pályafutásom 2000-ben kezdődött. Értékesítőként majd értékesítési vezetőként dolgoztam, szakmai képzésekre jártam. A következő lépés a HR terület volt. Megismerve, kipróbálva különböző kiválasztási módszereket, kialakítottam egy olyan módszertant, ami kiállta az idők próbáját. A megváltozott körülmények ellenére is kiválóan működik.

Folyamatosan képzem magam, számos önismereti és energetikai képzéssel egészítettem ki meglevő tudásom, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak. 

Bánkuti József - Cégfejlesztő & Tréner

29 éves vállalkozói múlt tapasztalatával felvértezve segítem partnereimet, hogy hatékonyabban tudjanak működni, megértsék a vállalkozásukban zajló folyamatokat és válaszokat tudjanak adni a jelen kihívásara.

Értékesítőnek tartom magam a mai napig, talán annyi változott hogy termékek helyett, inkább gondolatokat adok el. Hiszek abban, hogy a vezetőknek is így kell tekinteni a munkatársakkal való kapcsolatukra. Hiszem, hogy a Tisztelet, a Bizalom és a Kommunikáció amire építkezni lehet.

A mi Hitvallásunk:

Hiszünk abban, hogy mindig lehet valamit tenni! De nem hiszünk a csodákban. A tudásban, a tudatos, kitartó és következetes munkában hiszünk.

Biztosak vagyunk abban, hogy a cégek megérdemlik a jó munkaerőt és abban is, hogy a munkavállalók megérdemlik a jó munkahelyeket. Ennek az összehangolásán dolgozunk elszántan.

Díjmentesen elérhető

A sikeres vezető 10 pontja (ellenőrző lista)

A vezetés esszenciája. 10 pont, hogy mit kell rendben tartanod vezetőként ahhoz, hogy növekvő csapatod, elégedett, otivált munkatársaid és folyamatosan növekvő nyereséged legyen. Foglalkozz azzal, ami a leghamarabb hozza az eredményeket.

13 végzetes hiba, ami romba dönti vállalkozásod

Mik azok a hibák, amit a vezetők elkövetnek munkatársaik vezetésében. Hogyan kerülheted el ezeket. Egy oylan könyv összefoglalőját kapod meg ebben a képzési anyagban, amelyt 15 éve olvastam előszőr, és talán ma aktuálisabb mint valaha.

Munkatárs kiválasztás - 5 tipp hogyan csináld

Nem könnyű ma munkatársakat felvenni. Kevés a pályázó, akik vannak, irreális fizetési igényeket támasztanak. A régi módszerek nem múködnek, meg kell változtatnod toborzási rendszeredet. Arról írtunk neked, lépéseket, hogy ezt hogyan valósítsd meg.

A problémák valós forrása (videó)

Ez a tartalom hamarosan elérhetővé válik, de még dolgoznunk kell rajta egy kicsit.

Annyi zűrzavar van egy vezető életében, hogy nem győzi kapkodni a fejét.

A zűrzavar megértésében és megállításában szeretnénk segíteni a videóban.

Hamarosan letölthető

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

13 végzetes hiba ami romba dönti vállalkozásod

Ez a díjmentes képzési anyag, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, azért hogy ne kövesd el a végzetes hibákat.

Töltsd le és alkalmazd!

GDPR Checkbox

You have Successfully Subscribed!

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Online Vezetői Workshop (díjmentes)

Ez a díjmentes workshop, hasznos nézőpontokat mutat meg neked, munkatársaiddal és céged hatékonyságával kapcsolatban.

GDPR Checkbox

Sikeres jelentkezés! Küldjük az információkat.